En veterinär är en doktor som specialiserar sig på djur

När vi människor mår dåligt vänder vi oss till en doktor. Om det i stället är ett djur som mår dåligt är det en veterinär som gäller. En veterinär är helt enkelt en doktor som inte specialiserar sig på människor utan på djur. Hos en veterinär kan ditt husdjur därför alltid få den hjälp det behöver. Tveka därför inte på att vända dig till en sådan om du märker att allt inte är som det ska med ditt husdjur. Även om det skulle visa sig att det inte är något allvarligt fel på ditt husdjur är det nämligen alltid bäst att ta det säkra före det osäkra.

Vi är baserade i Göteborg

Vi är en veterinärfirma som är baserade i Göteborg. Oss kan därför du som bor i Göteborg med omnejd vända dig till för att få hjälp när ditt husdjur mår dåligt. Vi älskar djur och tar oss därför an varje fall som om det vore vårt eget husdjur som inte mådde bra. Hos oss kan du därför alltid räkna med att du kommer få precis den hjälp som du och ditt husdjur behöver.

Vi tar emot alla tänkbara typer av djur

Du behöver inte ha en viss typ av djur för att kunna vända dig till oss, utan vi hjälper alla djur oavsett typ. Med detta sagt är det tyvärr inte alltid vi kan rädda ditt djur, men du kommer alltid att kunna räkna med att vi kommer att göra allt som står i vår makt för att ge ditt husdjur den hjälp det behöver.