Med husdjur kommer stort ansvar

Om du är ny djurägare är det oerhört viktigt att du hittar en veterinär du känner dig trygg med. På så vis blir dina framtida besök mycket mer avslappnade, något som är positivt för såväl dig som ditt djur. Det är nämligen aldrig roligt att uppsöka veterinären, och när ditt djur känner av hur stressad du är kommer besöket bli ännu jobbigare. Om du äger eller funderar på att införskaffa ett lite ovanligare djur, till exempel en orm, är dina förberedelser ännu viktigare. Alla veterinärkliniker tar nämligen mer än gärna emot hundar och katter, däremot kan kunskapen om reptiler vara svårare att hitta. Eftersom även veterinärer specialiserar sig är det viktigt att du hittar en yrkesman som har erfarenhet av just din djurart.

Vikten av förberedelse

Det bästa du kan göra för både dig själv och ditt djur är att förbereda dig i tid. Hittar du bara en veterinär du trivs med kommer resten falla på plats av sig själv. Det är viktigt att du vet att det är dyrt att vara djurägare och att ett pris för veterinärer i Göteborg ofta är högt. Dock måste man räkna med att riktigt bra vård kostar lite extra. Är du inte beredd på oförutsedda utgifter kan det därför vara klokt att vänta med djurägandet.

Några av våra projekt

Kontakta oss – din veterinär i Göteborg

Vilken ynnest att få jobba med sin stora passion. Djuren. Vi lovar att ta hand om ditt husdjur, oavsett storlek och tillstånd. Djuren känner av olika energier i rummet, för den anledningen är vi väldigt lyhörda på vilket sinnestillstånd ditt husdjur är vid besök och anpassar vår energi därefter. Vi är ett team av veterinärer som älskar det vi gör. Anar du att ditt husdjur inte riktigt mår som den ska? Du är mer än välkommen att komma på besök eller kontakta oss så vägleder vi dig i ditt beslut.