Din veterinär I Göteborg

: Även om det finns många veterinärer i Göteborg kan inte alla dessa ta emot exotiska djur, eller större djur som hästar och kor. Då kan man behöva söka efter en veterinär som specialiserat sig på just dessa djur. Stordjurskliniker finns ofta en bit utanför staden. Det finns också veterinärer som kan åka direkt till gården där det större djuret finns.

Se till att personkemin finns där

När det gäller veterinärer finns det, precis som för oss människor, många ställen att gå till för att få vård. Det är med andra ord enkelt att finna en veterinärklinik som både passar djuret och dess ägare. Vår veterinärklinik håller hus i Göteborg med stort antal veterinärer, som tidigare både jobbat på större kliniker men också på privata kliniker. Vi är glada över det team vi har på plats och om ditt djur verkar klinikrädd så åker vi till dit djuret finns.

Några av våra projekt

Du kan lita på oss - din Veterinär I Göteborg

Se till att hitta en veterinär där du verkligen känner att ditt djur får bästa möjliga vård. Om djuret skulle bli allvarligt sjukt och skulle behöva bli inlagt är det viktigt att man känner sig trygg med veterinärerna som jobbar på kliniken. Du behöver också jämföra olika kliniker för att se till att rätt kunskaper verkligen finns. Om man har ett djur med en specifik sjukdom är det ofta en fördel att hitta en veterinär som kan mycket om just den sjukdomen. Välkommen till oss!